Svarvareg. 6, 23 351 Svedala
Tel. 040/400045, Fax 040/405873
Bamses Internetauktioner - Här säljer godkända partners
Första sidan Registrering Logga In Din sida Hjälp/Info

 Sök en vara Vilkor Om Oss Maila Oss Värdering
Nya Auktioner
Slutar snart
Slutpriserna
Sälja
Besök våra live-auktioner
 

Att sälja på Bamses Auktioner


Att sälja på Bamses Auktioner är lätt och roligt! Vårt kundunderlag borgar för att du ska erhålla ett gott pris för din utbjudna vara!

Vi erbjuder dig som kund att sälja dina varor på följande sorters auktioner:

Våra internetauktioner:
"Bamses internetauktioner": Internetauktion där vi som auktionsfirma har satt upp auktionen på internet, eller en av oss, godkänd partner har fått lov att bjuda ut sina varor på denna sajt. Privatpersoner kan även sälja på vår reglerade sajt, men då måste man komma med varan till oss, så att det är vi som auktionshus som sätter upp auktionen på sajten. Detta borgar för korrekta beskrivningar och att man får den vara man köpt.

"Bamses Marknadstorg": Reguljär internetauktionssajt, där vi inte agera som auktionsfirma, utan endast tillhandahåller tekniken, och fungerar som mötesplats för köpare och säljare. Här säljer privatpersoner och företag, som inte vill kontakta oss för att få lov att sälja sina varor på vår kontrollerade sajt. Köpare och säljare träffas på vår sajt och gör sedan själva upp affären. Vi tar endast en mindre provision för att vi tillhandahåller marknadsplatsen.

Har ni ett helt hem ni ska sälja så blir det effektivast om ni kontaktar oss direkt på telefon, så att vi kan sälja detta på våra "liveauktioner" (Reguljära auktioner).
Våra värderingsmän gör gärna hembesök för att hjälpa er med värderingen. (Gäller Skåne och Själland)

Våra "liveauktioner":
"Kvalitetsauktion": Katalogiserad liveauktion med bättre lösöre och antikviteter - På denna auktionstyp ger vi ut en tryckt katalog med bilder.

"Stadsauktion": Listad liveauktion med allt som förekommer i ett hem - Här ger vi endast ut en försäljningslista.

Vi kan även köpa objekt kontant direkt av er.

Ni som vill sälja på våra reguljära auktioner gå in på www.bamsesauktioner.com för vidare information eller kontakta oss på tel. 040-974950.

Ni kan även skicka bilder och beskrivningar till oss på objekt ni önskar sälja med det formulär som finns på sajten under "värdering". Vi återkommer med svar i mån av tid.

Tveka inte sätt upp din auktion redan idag!
Behöver du hjälp för att sätta upp din auktion titta i hjälpfunktionen.